Csillaghegyi Mozgás és Szabadidő Sportegyesület

Fontos hírek

Plakát2023

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatjuk önöket, hogy a 2023-as év nyári táborok jelentkezése megkezdődött. Jelentkezni telefonon, illetve email-ben lehet. A részletes leírást a lenti linken keresztül érhetik el.

Üdvözlettel! 
Kelen Balázs – táborvezető

Plakát 2024

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatjuk önöket, hogy egyesületünk egész évben tart asztalitenisz oktatást, amelyen szívesen látunk minden kedves érdeklődőt.

Üdvözlettel! 
Kelen Balázs

Rólunk

A sport mindenkié

Egyesületünk több mint 20 éve foglalkozik különböző sportesemények rendezésével, és sport oktatással. Célunk. hogy a jövő nemzedéke ne csak a tv-ben lásson különböző eseményeket, hanem ki is próbálhassa magát bennük, és megtalálhassa a jövőbeli szenvedélyét.

Sportágak, amiket megtalálsz nálunk

Ping pong

Tenisz

Pedálos gokart

Foci

Kerékpár


Szolgáltatásaink

Nyári tábor

Egyesületünk minden évben több nyári tábor turnust is szervez, hogy amikor igazán fontos, a gyermekek a szabadban lehessenek. A tábor alatt a gyermeknek lehetősége van megannyi sportot kipróbálni, kézműveskedni, a szabadban rengeteg időt tölteni. A tábor alatt rengeteg érdekes programlehetőséget kínálunk, mint például a rendőri közlekedési bemutató előadás, angol nyelvű tanfolyamok, tűzoltó bemutató és meg sok más.  

Ping pong oktatás

Egyesületünk egész évben lehetőséget biztosít ping pong oktatásra, melyet 4 különböző helyen is igénybe vehetnke a diákok. Az oktatást neves eredményeket elért tanárok tartják, minőségi asztalokon és felszereléssel.

Egyéni rendezvények szervezése

Egyesületünk foglalkozik egyéni sportrendezvények szervezésével. Legyen szó születésnapról, baráti összejövetelről vagy céges rendezvényről nálunk minden esetben a mozgásé lesz a főszerep.

Kapcsolat

Telefonszám : +36-70/314-00-21

Email : csmsz.sport@gmail.com

Támogatóink

2022-ben Budakalász Város Önkormányzata a CSMSZ Sportegyesületet 1.260.000 Ft-tal támogatta