Kezdőlap arrow Asztalitenisz arrow Rólunk, edzőink
 
Kezdőlap
Képek
Elérhetőségeink
Hírek
Egyesületünkről
Asztalitenisz
Tenisz suli
Mozgás Tábor
Pedálos gokart
Szülinapok rendezése
Közhasznúsági jelentés
Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó?
Még nincs azonosítód? Regisztrálj
Kiemelt linkek
csaladinet.gif

lyonker3.gif


Sportkatalógus

 
Asztalitenisz - Rólunk, edzőink Nyomtatás
 CSMSZ SE szervezésében ASZTALITENISZ szakág Békásmegyeren és Óbudán!   

Célunk játék-, és sportolási lehetőséghez juttatni a ping-pong iránt érdeklődő gyerekeket, felnőtteket valamint nyugdíjasokat. A játszva sportolás    a legjobb kikapcsolódás testnek és léleknek. A ping-pong azok közé a szerencsés sportágak közé     tartozik, ahol nem az erő,  a  magasság, számít elsősorban, hanem a technika, a gyorsaság, az ügyesség, a       mentális és fizikai képességek egyensúlya.

Pingpong edzési  módszereinken keresztül gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt lehetőséget tudunk biztosítani a fejlődésre.      

Folyamatosan  lehet  csatlakozni asztalitenisz tanfolyamainkra gyerekeknek, és amatőr felnőttek számára rendszeresen adunkedzői szakmai felügyeletet. 


Hogy miért ajánljuk a ping-pongot?   

A legjátékosabb sportágak egyike, játékos formában elsajátítható közösségformáló sportág. Kicsi kortól már elkezdhető, igen hamar sikerélményt ad, és a koordinációs és koncentrációs készségeket jelentősen javítja. 

A CSMSZ Asztalitenisz Club megalakulásának célja, hogy előmozdítsa a magyar asztalitenisz fejlődését, gazdagítsa a fiatalok közösségi szabadidős és verseny tevékenységét.

 

 

Edzőink bemutatása:

 

Vezetőedzőnk: Zacher Gizella , 2015-ben Finnországban rendezett EB-n Bronzérmes, 2014 évében Új-zélandi VB. harmadik helyezett egyéniben, horvátországi 2012-es EB., második helyezett párosban 

vb_ujzeland.jpg

 

Eredményei:

Pályafutását az FTC-ben kezdte, oszlopos  tagja volt annak az NB I.-es  csapatnak amelyik Jurikné Heirics Erzsébet (sokszoros magyar válogatott)  vezetésével bajnokságot nyert. A Statisztika Petőfi SC-be igazolt,  ahol szintén  a Statisztika SC életében először : 1968-ban megnyerték az NB I-es bajnokságot. Ezt követte még a részvételével  1969-ben és 1970-ben az NB I –es bajnokság megnyerése. Ezen kívül  Magos Judittal páros magyar bajnoki bronzérmet is megszerezték. A Statisztikából  egyenes út vezetett a VM. Közért csapatába ahol első játékosként az NB I. középmezőnyébe küzdötték magukat fel. 

Majd több év kihagyás után, Budapest I férfi csapat tagjaként.Senior Európa és Világbajnokságban vett részt. Megszerezte  EB. Ezüstérmet egyéniben, EB. Bronzérmet párosban, és idén 2014-ben, az  Újzélandi Világbajnokságban  bronzérmes lett.   

 

Edzőink még:  Frank Béla  Asztalitenisz Szakedző, kétszeres Európa bajnok, 2018-as Senior Világbajnok

 

Egyesület elnöke és edző:  Kelen Balázs Tenisz, Asztalitenisz Szakedző

 

 

 
 
Partnereink

Asztalitenisz helyszínek:
  • Medgyessy Általános Iskola
  • Bárczi Általános Iskola 
  • Kerék Általános iskola és Gimnázium
  • Budakalász Kós Károly Művelődési Ház


LANCAST

 Kérjük, támogasson minket adója 1%-ával!


TISZTELT SZÜLŐK ÉS SPORTTÁRSAK,
KÉRJÜK, HOGY AKINEK FONTOS AZ EGYESÜLET
FENNMARADÁSA, ADÓJÁNAK 1%-ÁT AJÁNLJA FEL
SPORTESZKÖZÖK BESZERZÉSÉRE ÉS A PÁLYAFELTÉTELEK JAVÍTÁSÁRA!
KEDVEZMÉNYEZETT NEVE:

CSILLAGHEGYI MOZGÁS ÉS SZABADIDŐ SPORTEGYESÜLET
KEDVEZMÉNYEZETT ADÓSZÁMA: 18126381-1-41

Előre is köszönjük a szülők, gyerekek nevében.
NYILATKOZAT LETÖLTÉSE
Hírsarok
Látogatottság