Kezdőlap arrow Egyesületünkről
 
Kezdőlap
Képek
Elérhetőségeink
Hírek
Egyesületünkről
Asztalitenisz
Tenisz suli
Mozgás Tábor
Pedálos gokart
Szülinapok rendezése
Közhasznúsági jelentés
Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó?
Még nincs azonosítód? Regisztrálj
Kiemelt linkek
csaladinet.gif

lyonker3.gif


Sportkatalógus

 
Egyesületünkről Nyomtatás
Sport hitvallásunk:

„ A Magyar Köztársaság állampolgárait megilleti a lehető legmagasabb szintű testi és lelki egészséghez való jog. A testkultúra az egyetemes kultúra része, az egészségvédelem (a megelőzés és a rekreáció) fontos eszköze, a szabadidő eltöltésének társadalmilag is hasznos módja. A testnevelés és a sport jelentős szerepet tölt be az ifjúság erkölcsi-fizikai nevelésében, a személyiség formálásában.”


Célkitűzésünk:

Az asztalitenisz és tenisz sportágak népszerűsítése, nyári sport táborok rendezése az észak-budai régióban kiemelten a Csillaghegyen, Római-parton, Békásmegyeren valamint Budakalászon és környékén élők számára. Elsődleges célunk a gyerek és felnőtt amatőr, illetve versenysport biztosítása! Ezen felül alapvető célkitűzésünknek valljuk az amatőr tömegsport és családi sport megfelelő helyszín és környezeti feltételek mellett szervezői feladat ellátását. Rendszeres amatőr bajnokságok, tömegeket megmozgató szabadidős programok, ügyességi vetélkedők stb. szervezését.

 

A CSMSZ Sportegyesület 2002 óta működik a diák és amatőr sport szolgálatában. Egyesületünk létrejöttét annak köszönheti, hogy szabadidős és rekreációs célokkal szükség van futball,  asztalitenisz egyesületre.

Küldetésünknek érezzük, hogy minden nálunk sportoló gyermek a napi mozgás szükségletét kielégíthesse. Mozgás lehetőséget szeretnénk teremteni a családosok számára is számtalan szabadidős programmal.


CSMSZ SE tevékenységei:

  1. Asztalitenisz iskola
  2. Vegyes napközis sporttábor készségfejlesztő foglalkozásokkal
  3. Amatőr asztalitenisz rendezvények és kupák szervezése
  4. Családi sport-napok

CSMSZ SE bemutatkozása helyszíneink szerint:

 
Asztalitenisz iskola és amatőr asztalitenisz :

A CSMSZ Asztalitenisz Szakág megalakulásának célja, hogy előmozdítsa a magyar asztalitenisz fejlődését, gazdagítsa a fiatalok közösségi szabadidős és verseny tevékenységét.

Klubunk  gyerekek számára élvezetessé kívánja tenni a ping-pongozást és színvonalas játékkal versenyzőket szeretne kiképezni. 

 
Mozgás Sport és Készségfejlesztő tábor:
Pedálos Gokart, tenisz, asztalitenisz, karate, Hip-hop gyalog és kerékpár túrák. Sporttáborunk 2007. évben indult el az 5-14 éves gyerekek részére. Nagy örömünkre szolgál. hogy az öt sportágat felölelő napi edzés és házibajnokságával,A labdajátékot kevésbé kedvelő gyerekek számára is tudtunk programot ajánlani, alternatív programként: kézműves, zene és nyelvi anyagokkal. Változatos és minden tekintetben a gyerekek igényének és érdeklődésének megfelelő eseményekkel kívánjuk a nyarukat felejthetetlenné tenni.

 
Elérhetőségek:
E-mail cím: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges , Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges
Telefon: 06 70 314 0021 , Kelen Balázs CSMSZ SE elnök
Facebook oldal: Csillaghegyi Mozgás és Szabadidő SE 
 
 
Partnereink

Asztalitenisz helyszínek:
  • Medgyessy Általános Iskola
  • Bárczi Általános Iskola 
  • Kerék Általános iskola és Gimnázium
  • Budakalász Kós Károly Művelődési Ház


LANCAST

 Kérjük, támogasson minket adója 1%-ával!


TISZTELT SZÜLŐK ÉS SPORTTÁRSAK,
KÉRJÜK, HOGY AKINEK FONTOS AZ EGYESÜLET
FENNMARADÁSA, ADÓJÁNAK 1%-ÁT AJÁNLJA FEL
SPORTESZKÖZÖK BESZERZÉSÉRE ÉS A PÁLYAFELTÉTELEK JAVÍTÁSÁRA!
KEDVEZMÉNYEZETT NEVE:

CSILLAGHEGYI MOZGÁS ÉS SZABADIDŐ SPORTEGYESÜLET
KEDVEZMÉNYEZETT ADÓSZÁMA: 18126381-1-41

Előre is köszönjük a szülők, gyerekek nevében.
NYILATKOZAT LETÖLTÉSE
Hírsarok
Látogatottság